Gormsen Gourmet

Kvalitet


Ost er et følsomt produkt, som ved de rigtige fremstillings- og modningsprocesser begaver forbrugeren med en uovertruffen helhedsoplevelse af smag, konsistens og eftersmag. Produktet er så delikat, at en forkert behandling omgående vil kunne mærkes på produktet.

Vi arbejder til stadighed på at fremstille den ypperste kvalitet, så det er muligt at betegne vores oste som ”gourmetoste”.

Frembringelsen af den høje kvalitet i smag og konsistens i vores produkter fremkommer gennem konstant fokus i hele modningsprocessen. Udviklingen i ostene på vores modningslager overvåges dagligt, bl.a. ved digital logning af temperatur og luftfugtighed samt digital produktionsstyring. Det er til gengæld også de eneste områder, hvor der sker en digital styring. Resten af processen er 100% håndbåren, hvor håndtering af ostene, når de placeres på modningslageret, og den løbende kvalitetsstyring sker fuldstændig manuelt, uden yderligere maskinelle hjælpemidler. Kun ved løbende at have ”ostene imellem hænderne” kan vi kontrollere, at de udvikler sig som ønsket, til gavn for forhandlere og forbrugere.

Vores oste modner på træhylder, der har indgået i modningsprocessen igennem mange år. Herved opnås en optimal modning, og gennem hyppig vending af ostene sikrer vi en udvikling af smag og konsistens, så ostene fortjener prædikatet ”gourmetoste”.

Vores oste sælges udelukkende gennem kvalitetsbevidste ostebutikker, delikatessebutikker og -afdelinger samt grossister, der værdsætter ostenes fremragende egenskaber. Herved sikres forbrugeren en faglig korrekt vejledning, og herunder mulighed for at smage på ostene, inden de købes. Vores produkter vil ikke kunne findes på tankstationer og tilsvarende butikker, hvor kunden ikke får den ypperste, og fagligt indsigtsfulde vejledning.

Forbrugeren skal kunne smage på varen, og det er vores udgangspunkt, at en ost mister sine bedste egenskaber, ved at blive vakuumpakket. Det går ud over såvel smag som konsistens, og er ikke optimalt for at få en god oplevelse ved at spise ost.

Derfor leveres vores oste kun som hele oste til udskæring igennem professionelle forhandlere, der har samme entusiasme omkring ostevarer, som vi har.